Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Ανεβάζει την τιμή-στόχο η Eurobank Equities

Στα top picks της χρηματιστηριακής η μετοχή, καθώς αναμένεται συνολική απόδοση άνω του 30%. Οι ανεβασμένες προβλέψεις και οι εκτιμήσεις για τα μερίσματα.

Jumbo: Ανεβάζει την τιμή-στόχο η Eurobank Equities

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Jumbo, στα 33,4 από 31,2 ευρώ δίνει η Eurobank Equities σε έκθεσή της μετά τα αποτελέσματα 2023 της εισηγμένης, ενώ διατηρεί τη σύσταση "buy" και σημειώνει ότι διατηρεί τη μετοχή μεταξύ των κορυφαίων επιλογών της. 

Με τη νέα τιμή-στόχο, η χρηματιστηριακή βλέπει περιθώριο ανόδου 22,5% για τη μετοχή που, σε συνδυασμό με τη μερισματική απόδοση 9,5%, αποφέρει συνολική απόδοση 32,1%. 

Η αποτίμηση της εταιρίας παραμένει ελκυστική παρά τη μείωση της ψαλίδας, τονίζει η χρηματιστηριακή που αναμένει αύξηση των πωλήσεων και των κερδών προ φόρων και τόκων κατά 10% φέτος, οδηγώντας σε άνοδο των καθαρών κερδών κατά 7%, στα 324,7 εκατ. ευρώ

Στο μέτωπο του μερίσματος, η Eurobank σημειώνει ότι με τις ελεύθερες ταμειακές ροές να υπερβαίνουν τα 2 ευρώ ανά μετοχή την επόμενη τριετία, υπάρχει περιθώριο για μερισματική απόδοση 8%. Για το 2024, προβλέπει μια ακόμη επιστροφή κεφαλαίου ύψους 1 ευρώ ανά μετοχή. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v