Οι 8 κορυφαίοι αναλυτές σύμφωνα με AQ Research

Ο Κ. Ζούζουλας της Marfin Analysis κατέλαβε την πρώτη θέση στην Ελλάδα μεταξύ των αναλυτών βάσει της ευστοχίας των αναλύσεών του, σύμφωνα με την AQ Research. Ποιοι οι κορυφαίοι αναλυτές και οι καλύτερες χρηματιστηριακές.

Οι 8 κορυφαίοι αναλυτές σύμφωνα με AQ Research
Ο κ. Κωνσταντίνος Ζούζουλας της Marfin Analysis κατέλαβε την πρώτη θέση στην Ελλάδα μεταξύ των αναλυτών, με βάση την ευστοχία των αναλύσεών του, όπως προκύπτει από το 5ο ετήσιο δελτίο για τις αναλύσεις επί των ευρωπαϊκών μετοχών μεσαίας κεφαλαιοποίησης της AQ Research.

Όπως αναφέρεται, ο κ. Ζούζουλας πρόσθεσε μεγαλύτερη αξία μέσω των συστάσεών του για τις ελληνικές μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης απ' ό,τι οποιοσδήποτε άλλος αναλυτής, χάρη στις επιτυχημένες εκθέσεις του για τη Μέτκα και τον Μυτιληναίο.

Δεύτερος στην κατάταξη έρχεται ο κ. Αλέξης Αχιλλείου της Alpha Finance και τρίτη η Ιωάννα Τελιούδη της HSBC.

Ακολουθούν κατά σειρά οι Κώστας Ντούνας της Εθνική - Π&Κ, Σπύρος Τσαγκαλάκης της HSBC, Πόλυς Πολυκάρπου της Citigroup, Ιωάννης Σταματάκος της Proton Bank και Θεόδωρος Ρίτσος της Εθνική - Π&Κ.

Όσον αφορά στις χρηματιστηριακές εταιρίες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, και όσον αφορά στην ελληνική αγορά, η Eurobank Securities παρείχε τις καλύτερες συστάσεις για τις ελληνικές μετοχές μεσαίας κεφαλαιοποίησης, προσφέροντας υψηλότερες αποδόσεις για τους πελάτες της.

Στη δεύτερη θέση έρχεται η Proton Bank και στην τρίτη η UBS και την εξάδα των καλύτερων χρηματιστηριακών συμπληρώνουν οι Piraeus Securities, HSBC και Marfin Analysis - IBG.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v