Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3E: Τι ειπώθηκε στην παρουσίαση της Deutsche Bank

Ισχυρές ταμειακές ροές, αναθεώρηση κόστους και διατήρηση της χρηματοοικονομικής ευελιξίας θα χρησιμοποιήσει η 3E για να αντιμετωπίσει την κρίση ανέφερε η διοίκηση της εταιρίας κατά τη διάρκεια χθεσινής παρουσίασης.

3E: Τι ειπώθηκε στην παρουσίαση της Deutsche Bank
Ισχυρές ταμειακές ροές, αναθεώρηση του κόστους και διατήρηση της χρηματοοικονομικής ευελιξίας θα χρησιμοποιήσει η Coca Cola 3E για να αντιμετωπίσει την κρίση, ανέφερε η διοίκηση της εταιρίας κατά τη διάρκεια χθεσινής παρουσίασης της Deutsche Bank στο Παρίσι, αναφέρει η Marfin Analysis στο πρωινό της report.

Η διοίκηση αναφέρθηκε ακόμη στην αγορά της Ρωσίας, για την οποία τόνισε ότι προσφέρει ελκυστικές ευκαιρίες μακροπρόθεσμα, με τη μεσαία τάξη να μεγαλώνει σε αριθμό και με το εισόδημα να αυξάνεται σταδιακά. Κατά τη διοίκηση, το πλεονέκτημα της εταιρίας στη Ρωσία παραμένει το δίκτυο διανομής της.

Κατά τη χρηματιστηριακή, η διοίκηση εμφανίζεται αισιόδοξη για το μελλοντικό της περιθώριο κέρδους και για την τρέχουσα τοποθέτησή της - ειδικά στην αγορά της Ρωσίας. Πέραν αυτού αναφέρει η Marfin, η εταιρία διατήρησε τις προβλέψεις της για καθαρές κεφαλαιουχικές δαπάνες 1,4 δισ. ευρώ στην περίοδο 2009 - 2011 και ταμειακές ροές 1,2 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο.

Η Marfin διατηρεί τη σύσταση "hold" και την τιμή-στόχο των 15 ευρώ ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v