Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Διίστανται οι απόψεις για τη συνεδρίαση

Διίστανται οι απόψεις των αναλυτών για την πορεία που θα ακολουθήσει σήμερα η Σοφοκλέους. Όπως εκτιμούν, η συνεδρίαση θα επηρεαστεί από τα στοιχεία που θα ανακοινωθούν για καταναλωτικές δαπάνες και ανεργία στις ΗΠΑ.

ΑΧΕ: Διίστανται οι απόψεις για τη συνεδρίαση
Διίστανται οι απόψεις των αναλυτών για την πορεία που θα ακολουθήσει κατά τη σημερινή συνεδρίαση η Σοφοκλέους. Όπως εκτιμούν, η συνεδρίαση θα επηρεαστεί από τα στοιχεία που θα ανακοινωθούν για τις καταναλωτικές δαπάνες και την ανεργία στις ΗΠΑ.

Θετικό ξεκίνημα για τη σημερινή συνεδρίαση, μετά τα κέρδη στη Wall Street και στις ασιατικές αγορές, αναμένει η Marfin Analysis

Αρνητικό άνοιγμα αναμένει από την πλευρά της η Alpha Finance, η οποία εκτιμά ότι το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στα στοιχεία που θα ανακοινωθούν για τις καταναλωτικές δαπάνες και την ανεργία στις ΗΠΑ.

Σταθεροποιητικό ξεκίνημα των ευρωπαϊκών αγορών περιμένει η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως και στη Σοφοκλέους το άνοιγμα θα είναι σταθεροποιητικό προς υψηλότερο.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε ψηλότερα κατά 0,2% στις 2.167 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 155 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v