Πτωτικές διαθέσεις "βλέπουν" οι ΑΧΕ

Πτωτικές διαθέσεις κατά την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας βλέπουν οι αναλυτές και ο τελικός τόνος καθορίζεται από τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές.

Πτωτικές διαθέσεις βλέπουν οι ΑΧΕ
Πτωτικές διαθέσεις κατά την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας βλέπουν οι αναλυτές και ο τελικός τόνος καθορίζεται από τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές. Πιο αναλυτικά:

Πτωτική κίνηση αναμένει για τη σημερινή συνεδρίαση η Marfin Analysis και ο τελικός τόνος καθορίζεται από τις διεθνείς αγορές. Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως ο ΟΠΑΠ ενδέχεται να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επενδυτών, μετά την απόφαση των πρακτόρων για επ’ αόριστον απεργία από τις 16 Ιουλίου.

Άνοιγμα της αγοράς από αρνητικό πεδίο αναμένει για σήμερα η Alpha Finance και οι ξένες αγορές δίνουν τον τελικό τόνο της συνεδρίασης.

Σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών υπολογίζει για σήμερα η Proton Bank, η οποία πιστεύει πως η Σοφοκλέους θα ακολουθήσει την τάση των διεθνών χρηματιστηρίων.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με πτώση της τάξης του 2,5% στις 2.106 μονάδες, καταγράφοντας εβδομαδιαίες απώλειες 4,7%, και η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 126 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v