Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: 27 blue chips στο roadshow στο Λονδίνο

To ΧΑ διοργανώνει τον Οκτώβριο, το 4ο Ετήσιο Roadshow Ελληνικών επιχειρήσεων στο Λονδίνο. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο, στις εγκαταστάσεις του Bloomberg, το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου 2009.

ΧΑ: 27 blue chips στο roadshow στο Λονδίνο
To Χρηματιστήριο Αθηνών διοργανώνει τον Οκτώβριο, το 4ο Ετήσιο Roadshow Ελληνικών επιχειρήσεων στο Λονδίνο. Το συνέδριο, που οργανώθηκε για πρώτη φορά το 2006, θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο, στις εγκαταστάσεις του Bloomberg, το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου 2009.

Στο φετινό roadshow έχουν ήδη κληθεί εταιρίες που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών συνθέτουν τους δείκτες FTSE 20 και FTSE Liquid Mid και εκπροσωπούν σχεδόν το 80% της κεφαλαιοποίησης της Ελληνικής Αγοράς. Οι 27 εταιρείες που θα μετάσχουν στο συνέδριο του Λονδίνου είναι οι:

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, EFG Eurobank, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Τράπεζα Κύπρου, Marfin Popular Bank, Coca Cola HBC, Ο.Π.Α.Π., Ο.Τ.Ε., Δ.Ε.Η., Βιοχάλκο, Marfin Investment Group, Ελληνικά Πετρέλαια, Ελλάκτωρ, Μότορ Οιλ, Ιντραλότ, Τιτάν, Μυτιληναίος, Αlapis, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Τέρνα Ενεργειακή, Eurobank Properties, Folli Follie, Fourlis, Lamda Development, Μηχανική, Σαράντης, Σιδενόρ.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι εταιρείες Alpha Finance, CA Cheuvreux, Citigroup, EFG Eurobank Securities, Investment Bank of Greece και Εθνική Π&Κ Χρηματιστηριακή.

Ο Πρόεδρος του Χ.Α. κ. Σπύρος Ι. Καπράλος, σε δήλωσή του σχετικά με το 4ο ετήσιο roadshow στο Λονδίνο ανέφερε: «Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις χρηματιστηριακές αγορές και την παγκόσμια οικονομία, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, που όλες οι μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ελληνικού χρηματιστηρίου, και μάλιστα σε ανώτατο διοικητικό επίπεδο, ενισχύοντας έτσι την εξωστρέφεια που μόνο καλό μπορεί να κάνει στην αγορά μας. Είμαι σίγουρος ότι το γεγονός αυτό θα εκτιμηθεί και από τους επενδυτές και η ζήτηση για συναντήσεις με τις εταιρίες, από τα funds του εξωτερικού, θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v