ΑΧΕ: Θετικό ξεκίνημα- Οι τράπεζες στο επίκεντρο

Θετικό ξεκίνημα αναμένουν για την σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, με τον τραπεζικό κλάδο να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο, λόγω της εισαγωγής των νέων μετοχών της Εθνικής και των αποτελεσμάτων της Εμπορικής.

ΑΧΕ: Θετικό ξεκίνημα- Οι τράπεζες στο επίκεντρο
Θετικό ξεκίνημα αναμένουν για την σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, με τον τραπεζικό κλάδο να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο, λόγω της εισαγωγής των νέων μετοχών της Εθνικής και των αποτελεσμάτων της Εμπορικής. Πιο αναλυτικά:


Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στον τραπεζικό κλάδο, λόγω της εισαγωγής των νέων μετοχών της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εξαμήνου της Εμπορικής Τράπεζας.

Ανοιγμα της αγοράς από υψηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Alpha Finance, σημειώνοντας ωστόσο πως η εισαγωγή των νέων μετοχών της Εθνικής Τράπεζας ενδεχομένως να πιέσεις τους Δείκτες.

Υψηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και για την Σοφοκλέους, μετά και την χθεσινή υποαπόδοση.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,44%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 103 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v