Eurobank: Αύξηση τιμής από UBS, KBW, DB

Στα 11,4 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο για την Eurobank η UBS, στα 11 ευρώ ανεβάζει τον πήχη η KBW, ενώ στα 9 ευρώ αυξάνει την τιμή η Deutsche Bank. Μείωση τιμής από Nomura στα 6,8€. Πως σχολιάζουν τα αποτελέσματα.

Eurobank: Αύξηση τιμής από UBS, KBW, DB
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για την Eurobank, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της, προχώρησαν με εκθέσεις τους στις 27/8 οι UBS, KBW και Deutsche Bank, ενώ σε μείωση της τιμής-στόχου προχώρησε η Nomura.

Συγκεκριμένα, η UBS αυξάνει την τιμή-στόχο για την Eurobank στα 11,4 ευρώ ανά μετοχή, από 10,8 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας την σύσταση "neutral", κάνοντας λόγο για "αργή αλλά σταθερή ανάκαμψη".

Η KBW από την πλευρά της αυξάνει στα 11 ευρώ ανά μετοχή την τιμή-στόχο, από 9,2 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας την σύσταση "market perform". Κάνει λόγο για ισχυρά προ-προβλέψεων κέρδη, τονίζει ωστόσο ότι η ποιότητα των παγίων της Eurobank είναι η χειρότερη μεταξύ των ελληνικών τραπεζών.

Εν τω μεταξύ, στα 9 ευρώ από 7 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή η Deutsche Bank, στα 8 ευρώ από 7 ευρώ η Natixis, με σύσταση "reduce", ενώ η Nomura μειώνει την τιμή-στόχο στα 6,8 ευρώ ανά μετοχή, από 7,2 ευρώ προηγουμένως, με σύσταση "reduce".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v