Πτωτικές διαθέσεις αναμένουν οι ΑΧΕ

Πτωτικές διαθέσεις βλέπουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές και η Σοφοκλέους "κατευθύνεται" από τις διεθνείς αγορές.

Πτωτικές διαθέσεις αναμένουν οι ΑΧΕ
Πτωτικές διαθέσεις βλέπουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές και η Σοφοκλέους "κατευθύνεται" από τις διεθνείς αγορές. Πιο αναλυτικά:

Το Χ.Α. εισέρχεται στην τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου έχοντας αγγίξει νέα υψηλά, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία σημειώνει ότι το road show της ΕΧΑΕ θα δώσει τον τελικό τόνο των τελευταίων συνεδριάσεων της εβδομάδας. Για σήμερα η χρηματιστηριακή αναμένει καθοδική κίνηση, δεδομένης και της πτώσης των ασιατικών αγορών.

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα εκτιμά για σήμερα η Alpha Finance και ο τελικός τόνος δίνεται από τις διεθνείς αγορές.

Σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως η Σοφοκλέους θα ακολουθήσει την τάση από το εξωτερικό, δεδομένης της περιορισμένης ροής ειδήσεων.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε οριακά υψηλότερα, καταγράφοντας εβδομαδιαία κέρδη 2,2%, ενώ ο μέσος τζίρος διαμορφώθηκε στα 252 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v