Jumbo: Στα 10,6 ευρώ η νέα τιμή από Alpha Fin.

Στα 10,6 ευρώ (από 8,3 ευρώ προηγουμένως) αναβαθμίζει η Alpha Finance την τιμή στόχο για τη μετοχή της Jumbo, ενώ διατηρεί τη σύσταση outperform και προβλέπει σημαντική εξέλιξη κερδών.  

Jumbo: Στα 10,6 ευρώ η νέα τιμή από Alpha Fin.
Στα 10,6 ευρώ (από 8,3 ευρώ προηγουμένως) αναβαθμίζει η Alpha Finance την τιμή στόχο για τη μετοχή της Jumbo, ενώ διατηρεί τη σύσταση outperform.

Στην έκθεσή της με ημερομηνία 24 Σ3επτεμβρίου η χρηματιστηριακή αναφέρεται στο «βαλκανικό όνειρο» το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή και εξακολουθεί να συμβουλεύει την αγοραστική συμπεριφοράσε ό,τι αφορά τη μετοχή. 

Εκτίμηση της χρηματιστηριακής είναι πως στους δώδεκα μήνες λειτουργίας το υποκατάστημα της Σόφιας έφτασε σε πωλήσεις τα 11-12 εκατ. ευρώ με περιθώριο προ φόρων κερδών μεγαλύτερο του 30%.

Η Alpha Finance εκφράζει την ικανοποίησή της για την πορεία της εταιρίας και τις κινήσεις της διοίκησης και αναθεωρεί ανοδικά τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη ανά μετοχή κατά 2%. Εκτίμησή της είναι πως το 2010 τα καθαρά κέρδη θα διαμορφωθούν στα 103 εκατ. ευρώ, ενώ «αν όλα εξελιχθούν καλύτερα από ό,τι σχεδιάστηκαν» τα κέρδη θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τα 110 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v