ΕΧΑΕ: Παραμένει "buy" η Alpha Finance

Τη σύσταση "buy" και την τιμή-στόχο των 10,3 ευρώ για τη μετοχή της Ελληνικά Χρηματιστήρια διατηρεί η Alpha Finance, σε έκθεσή της (2/10) όπου τονίζει ότι η αύξηση του όγκου στο ΧΑ εγγυάται τα ισχυρά τρίμηνα της εισηγμένης.

ΕΧΑΕ: Παραμένει buy η Alpha Finance
Τη σύσταση "buy" και την τιμή-στόχο των 10,3 ευρώ για τη μετοχή της Ελληνικά Χρηματιστήρια διατηρεί η Alpha Finance, σε έκθεσή της (2/10) όπου τονίζει ότι η αύξηση του όγκου στο ΧΑ εγγυάται τα ισχυρά τρίμηνα της εισηγμένης.  

Ειδικότερα, όπως σημειώνει η χρηματιστηριακή, μετά και τον ισχυρό Σεπτέμβριο, είναι πιο σίγουρη η πρόβλεψή της για μέσο ημερήσιο όγκο συναλλαγών στο ΧΑ της τάξης των 202 εκατ. ευρώ για το 2009 ενώ "λογική" φαίνεται και η εκτίμησή της για μέσο ημερήσιο όγκο 265 εκατ. ευρώ το 2010. 

Ειδικότερα για το γ' τρίμηνο, η Alpha Finance προβλέπει έσοδα 21 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 19% σε ετήσια βάση, με το ποσοστό να επηρεάζεται όμως από έκτακτα έσοδα 3,5 εκατ. που ενέγραψε η εισηγμένη στο γ' τρίμηνο του 2008. Τα EBITDA και τα καθαρά κέρδη αναμένονται στα 14,2 εκατ. και 11,1 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι η μετοχή έχει υποαποδόσει σε σχέση με την αγορά από τις 3 Σεπτεμβρίου.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v