Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Συνεδρίαση χαμηλού όγκου συναλλαγών

Χωρίς ιδιαίτερη διαφοροποίηση από τις προηγούμενες συνεδριάσεις εκτιμούν οι αναλυτές πως θα κινηθεί σήμερα η Σοφοκλέους, με βασικό χαρακτηριστικό να παραμένει ο χαμηλός όγκος συναλλαγών.

ΑΧΕ: Συνεδρίαση χαμηλού όγκου συναλλαγών
Χωρίς ιδιαίτερη διαφοροποίηση από τις προηγούμενες συνεδριάσεις εκτιμούν οι αναλυτές πως θα κινηθεί σήμερα η Σοφοκλέους, με βασικό χαρακτηριστικό να παραμένει ο χαμηλός όγκος συναλλαγών. Πιο αναλυτικά:

Συνεδρίαση χαμηλών συναλλαγών αναμένει και για σήμερα η Marfin Analysis, ενώ εκτιμά πως το αγοραστικό ενδιαφέρον θα αρχίσει να ανακάμπτει σταδιακά προς το τέλος της εβδομάδας.

Στον ίδιο ρυθμό εκτιμά η Alpha Finance πως θα συνεχίσει να κινείται η Σοφοκλέους, με τον όγκο των συναλλαγών να παραμένει χαμηλός.

Σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως στην Σοφοκλέους θα επιχειρηθεί συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, με τον όγκο των συναλλαγών σε χαμηλό επίπεδο.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 0,3%, με τον όγκο των συναλλαγών στο ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο των 61,7 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v