Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπακογιάννη: Οι πιθανότητες ο κ. Τσίπρας να διαλέξει ηρωική έξοδο είναι μεγάλες

Εχω ακούσει πάρα πολλές εξαγγελίες του κ. Τσίπρα οι οποίες γίνονται την μία ημέρα και την άλλη ημέρα ξεχνιούνται, σχολίασε η Τομεάρχης Οικονομικών και Ανάπτυξης της ΝΔ.

  • Real.gr
Μπακογιάννη: Οι πιθανότητες ο κ. Τσίπρας να διαλέξει ηρωική έξοδο είναι μεγάλες
Μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, η Τομεάρχης Οικονομικών και Ανάπτυξης της ΝΔ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σημερινή αποκάλυψη του real.gr που αφορά κάποιες από τις εξαγγελίες τις οποίες αναμένεται να κάνει ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Η Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας στο ερώτημα αν αυτές οι εξαγγελίες αποτελούν προάγγελο μη συμφωνίας και ανοίγουν τον δρόμο για διεξαγωγή εκλογών είπε: «Δεν μπορώ να το εκτιμήσω αυτή τη στιγμή. Εχω ακούσει πάρα πολλές εξαγγελίες του κ. Τσίπρα οι οποίες γίνονται την μία ημέρα και την άλλη ημέρα ξεχνιούνται. Και άλλες στοχεύσεις τις οποίες δυσκολεύομαι να αντιληφθώ. Εχω πει ότι ο κ. Τσίπρας έχει δύο ενδεχόμενα πάνω στο τραπέζι. Το ένα είναι, επειδή η διαπραγμάτευση δεν πήγε καλά, πανηγυρισμοί, ξεπανηγυρισμοί, η πραγματικότητα είναι ότι πήραμε μία ελάφρυνση του χρέους μέχρι το 2060, αλλά το τίμημα θα πληρωθεί αυτά τα 3-4 χρόνια και θα είναι πάρα πολύ υψηλό. Αρα ξέρει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πετύχει συμφωνία στην οποία να μην είναι το ΔΝΤ μέσα».

Και πρόσθεσε η πρώην υπουργός: «Η ελάφρυνση του χρέους ακολουθείται από ουσιαστικά και πολύ σκληρά μέτρα τα οποία δεν γνωρίζουμε ακόμα. Ενδεχομένως ο κ. Τσίπρας τα γνωρίζει, ενδεχομένως ο κ. Τσίπρας ξέρει κάτι περισσότερο από εμάς. Εμείς αυτό το οποίο βλέπουμε είναι έναν κ. Τσακαλώτο να λέει ότι εκείνος δεν θα δεχθεί και δεν θα προχωρήσει κ.λπ. Μία αξιολόγηση η οποία δεν κλείνει και τα ερωτηματικά να παραμένουν ανοιχτά. Αρα αν ο κ. Τσίπρας πραγματικά δει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και η διαπραγμάτευση η οποία κάνει και εγώ όταν ακούω πολιτική διαπραγμάτευση βάζω ίσον δίπλα αδιέξοδο. Οι πιθανότητες ο κ. Τσίπρας να διαλέξει ηρωική έξοδο είναι μεγάλες».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Η ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κα. ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v