Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γεννηματά για Τσίπρα: Φτιάχνετε τον ΣΥΡΙΖΑ news - Γίνατε «γάτα Ιμαλαΐων»

«Ο πρωθυπουργός που βρυχάται περί διαπλοκής και διαφθοράς, τώρα γίνεται "γάτα Ιμαλαΐων"», είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με αφορμή τις εξελίξεις στον ΔΟΛ.

Γεννηματά για Τσίπρα: Φτιάχνετε τον ΣΥΡΙΖΑ news - Γίνατε «γάτα Ιμαλαΐων»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για το αγροτικό.

«Γνωρίζει όλη η Ελλάδα ότι δεν μπορέσατε να φτιάξετε το “ΣΥΡΙΖΑ Channel”, τώρα επιχειρείτε να φτιάξετε τον “ΣΥΡΙΖΑ news”, δεν καταφέρατε να βάλετε αντιπρόεδρο στο ΕΣΡ, γιατι αντισταθήκαμε σθεναρά, τον κ. Μουλόπουλο, και τώρα τον επιβάλλετε στον ΔΟΛ», είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και συνέχισε απευθυνόμενη προς τον πρωθυπουργό:

«Αφήστε αυτά τα περί άδολης σχέσης του με το συγκρότημα. Απλά πρόκειται για ακόμα μία μάταιη προσπάθεια να στήσετε ένα καθεστώς την ώρα που καταρρέετε. Ενα υπερχρεωμένο μέσο γίνεται υποχείριο της κυβέρνησής σας. Μέρος του τραπεζικού συστήματος χρησιμοποιείται απροκάλυπτα από την κυβέρνηση για τον έλεγχο της ενημέρωσης».



«Η ελευθερία του Τύπου πάει περίπατο. Οι δημοσιογράφοι, όμηροι. Ο πρωθυπουργός που βρυχάται περί διαπλοκής και διαφθοράς, τώρα γίνεται "γάτα Ιμαλαΐων". Ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμά τη διαπλοκή, το πιο σύντομο ανέκδοτο στη χώρα, αυτές τις μέρες», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v