Γεννηματά: Η ισχυρή Κεντροαριστερά είναι εδώ. Ξεχάστε ό,τι υπολογίζατε μέχρι τώρα

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία δηλώνει πως…

Γεννηματά: Η ισχυρή Κεντροαριστερά είναι εδώ. Ξεχάστε ό,τι υπολογίζατε μέχρι τώρα
  • Real.gr
«Ξεχάστε ό,τι υπολογίζατε μέχρι τώρα. Η ισχυρή Κεντροαριστερά είναι εδώ», δηλώνει η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στο «Έθνος» ότι θα διαμηνύσει στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μόλις εκλεγεί στην ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Σχέδια θα αναγκαστούν να αλλάξουν σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, που σήμερα αλαζονικά πιστεύουν ότι "έχουν δεμένο τον γάιδαρό τους" με το παιχνίδι του μικρού δικομματισμού. Ξεχνούν ότι οι πολίτες δεν είναι δεδομένοι», συμπληρώνει η κ. Γεννηματά ζητώντας καθαρή εντολή για να εγγυηθεί, όπως λέει, προσωπικά την ενότητα, τη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων, τον σεβασμό όλων.

«Ενωμένοι θα κάνουμε το άλμα. Είμαι βέβαιη ότι θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα για όλα όσα οφείλουμε στη χώρα και τους πολίτες. Το ΠΑΣΟΚ είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την αναγέννηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Η δυναμική του νέου φορέα θα προσδιορίσει τις μελλοντικές αποφάσεις των πολιτικών κομμάτων που συμμετέχουν στο εγχείρημα», τονίζει.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία δηλώνει πως αν φοβόταν το άνοιγμα της συμμετοχής δεν θα άνοιγε τη διαδικασία. Μόνη μου, με πρωτοβουλία μου έβαλα τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών. Είμαστε οι πρώτοι και οι μόνοι που καταθέσαμε συγκεκριμένη πρόταση, ζητώντας εγγυήσεις για την πολιτική αξιοπιστία και το αδιάβλητο της διαδικασίας. Εγγυήσεις που καμιά από τις τρεις μεγάλες εταιρείες, στις οποίες απευθύνθηκε ο κ. Αλιβιζάτος, δεν έδωσε. Το βάρος της επιτροπής τώρα πρέπει να στραφεί στη εξασφάλιση της on line διασύνδεσης των καλπών, χωρίς άλλη καθυστέρηση».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v