Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσλήψεις ημετέρων καταγγέλλουν 33 βουλευτές της ΝΔ

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αποφασίσει να καταστρατηγήσει κάθε διάταξη νόμου και κάθε συνταγματική πρόβλεψη σε σχέση με τις προσλήψεις στο Δημόσιο», υποστηρίζει ο Γιώργος Γεωργαντάς.

Προσλήψεις ημετέρων καταγγέλλουν 33 βουλευτές της ΝΔ

Ερώτηση προς την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κυρία Όλγα Γεροβασίλη, με θέμα: «Προσλήψεις ημετέρων κατά παράβαση των νόμων για προσλήψεις και ΑΣΕΠ», κατέθεσαν στη Βουλή, 33 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Με αφορμή την κατάθεση της ερώτησης ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αποφασίσει να καταστρατηγήσει κάθε διάταξη νόμου και κάθε συνταγματική πρόβλεψη σε σχέση με τις προσλήψεις στο Δημόσιο. Παρεμβαίνει ευθέως σε εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, περιορίζει αυθαίρετα τους βαθμούς δικαιοδοσίας των δικαστηρίων και απαξιώνει πλήρως το ΑΣΕΠ.

Η “βιομηχανία” βουλευτικών τροπολογιών, τις οποίες αποδέχονται οι Υπουργοί της Κυβέρνησης, για διορισμούς στο Δημόσιο, χωρίς κανένα από τα κριτήρια που θέτει ο νόμος, δεν αποτελεί μόνο ευθεία και δόλια παράβαση των σχετικών διατάξεων, αλλά και πλήρη περιφρόνηση του Συντάγματος και της αρχής της διάκρισης των εξουσιών.

Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί άλλο αυτό. Τους καλούμε να αναλογιστούν τις ευθύνες τους σε όλα τα επίπεδα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v