Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τζανακόπουλος: Απαράβατος όρος να μην ψηφιστούν νέα μέτρα

Η οποιαδήποτε συμφωνία δεν θα περιλαμβάνει σε καμία περίπτωση νομοθέτηση νέων μέτρων για μετά το 2018, αυτό είναι απαράβατος όρος για να υπάρξει συμφωνία, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Επίθεση στη ΝΔ για το αίτημα εκλογών.

Τζανακόπουλος: Απαράβατος όρος να μην ψηφιστούν νέα μέτρα

Η συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα μετά το 2018 δεν έχει κλείσει. Επομένως, ούτε 3 χρόνια 3,5% υπάρχει, ούτε 10 χρόνια 3,5% υπάρχει. Αυτή τη στιγμή το μόνο που υπάρχει είναι η συμφωνία του Ιουλίου-Αυγούστου, με όσα εκείνη προβλέπει, σημείωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. 

Η οποιαδήποτε συμφωνία δεν θα περιλαμβάνει σε καμία περίπτωση νομοθέτηση νέων μέτρων για μετά το 2018, αυτό είναι απαράβατος όρος για να υπάρξει συμφωνία. Τώρα, τα υπόλοιπα, οι τεχνικές λεπτομέρειες, ή οι διάφοροι τρόποι που θα εξασφαλίσουν τη συνέχιση του προγράμματος χωρίς καθυστερήσεις, είναι βεβαίως προς συζήτηση. Και σ’ αυτή τη συζήτηση, ξέρετε ότι δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις, τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος. 

Εξαπέλυσε δε επίθεση στη ΝΔ σχολιάζοντας το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές. «Το λιγότερο που θα μπορούσε κανείς να πει γι’ αυτή τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ό,τι αφορά την απαίτηση για εκλογές, είναι ότι είναι ανεύθυνη, αν όχι επικίνδυνη. Όχι για την κυβέρνηση, αλλά για την ίδια τη χώρα.», ανέφερε. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v