Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Η κυβέρνηση διορίζει αθλητές που έχουν τιμωρηθεί για απαγορευμένες ουσίες

Ο διορισμός τιμωρηθέντων αθλητών – πέρα από την ελεγχόμενη τυπική νομιμότητά του – δεν είναι ούτε ηθικός ούτε σύμφωνος με το πνεύμα του νόμου, επισημαίνει η Α. Καραμανλή.

ΝΔ: Η κυβέρνηση διορίζει αθλητές που έχουν τιμωρηθεί για απαγορευμένες ουσίες

Η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, προς τον αρμόδιο Υφυπουργό, σχετικά με τον διορισμό αθλητών που έχουν τιμωρηθεί στο παρελθόν για την χρήση απαγορευμένων ουσιών. 


Για το θέμα αυτό, η κυρία Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ από την μία πλευρά εκφράζει τη βούλησή της να περιορίσει δραστικά τα προνόμια των αθλητών – συμφώνα με το νομοσχέδιο που η ίδια έθεσε στη διαβούλευση - και από την άλλη διορίζει αθλητές που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν τιμωρηθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών. 


Ο διορισμός τιμωρηθέντων αθλητών – πέρα από την ελεγχόμενη τυπική νομιμότητά του – δεν είναι ούτε ηθικός ούτε σύμφωνος με το πνεύμα του νόμου.


Η επιβράβευση αθλητών που κατέφυγαν στη φαρμακοδιέγερση για να φτάσουν σε επιτυχίες, όχι μόνο εκπέμπει λάθος μηνύματα στους νέους αθλητές, αλλά και αποτελεί πρόκληση για την ελληνική κοινωνία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v