Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ακύρωση της εκλογής Καπράλου στην ΕΟΕ ζητούν αθλητικές ομοσπονδίες

Όπως καταγγέλλεται 13 από τους 27 εκπροσώπους Ομοσπονδιών προσήλθαν, διενήργησαν εκλογές, ανέδειξαν πρόεδρο και συγκρότησαν την Ολομέλεια σε Σώμα χωρίς να έχουν συγκληθεί από τον καθ΄ ύλην αρμόδιο Χαράλαμπο Νικολάου.

Ακύρωση της εκλογής Καπράλου στην ΕΟΕ ζητούν αθλητικές ομοσπονδίες

Την ακύρωση των εκλογών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) κατά τις οποίες αναδείχθηκε πρόεδρος ο κ. Σπύρος Καπράλος και γ.γ.ο κ. Εμμανουήλ Κολυμπάδης ζητούν με προσφυγή τους στο ΣτΕ 13 εκπρόσωποι αθλητικών Ομοσπονδιών. Μεταξύ των εκπροσώπων συγκαταλέγονται οι κ. Ισίδωρος Κούβελος, Γιώργος Βασιλακόπουλος, Γιώργος Σγουρός και Πέτρος Συναδινός.

Όπως επισημαίνεται στη προσφυγή, υποψήφιοι πρόεδροι στις εκλογές που είχαν προγραμματιστεί για τις 6.2.2017 ήταν οι κ.κ. Κούβελος και Καπράλος. Λόγω νοσηλείας του κ. Κούβελου ελήφθη η απόφαση να αναβληθούν οι εκλογές, και η ενημέρωση έγινε με ηλεκτρονικό μήνυμα.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλεται 13 από τους 27 εκπροσώπους Ομοσπονδιών προσήλθαν, διενήργησαν εκλογές, ανέδειξαν πρόεδρο και συγκρότησαν την Ολομέλεια σε Σώμα χωρίς να έχουν συγκληθεί από τον καθ΄ ύλην αρμόδιο Χαράλαμπο Νικολάου.

Οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ότι παραβιάστηκε το καταστατικό της ΕΟΕ , ενώ είναι παράνομη τόσο η σύγκληση της Ολομέλειας όσο και οι αποφάσεις της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v