Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύσκεψη για Ρομά στο υπ. Εργασίας

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η συνεργασία των φορέων για την ανάπτυξη συγκροτήματος κοινωνικής κατοικίας στο Δήμο Σοφάδων.

Σύσκεψη για Ρομά στο υπ. Εργασίας

Σύσκεψη, με αντικείμενο την ανάπτυξη συγκροτήματος κοινωνικής κατοικίας για τους Ρομά στο Δήμο Σοφάδων, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στις 27 Απριλίου.

Η σύσκεψη έγινε στο γραφείο της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θ. Φωτίου, στο πλαίσιο του έργου της Ειδικής Γραμματείας του Υπουργείου για την Κοινωνική Ένταξη των Ρομά, για την σταθερή ανάπτυξη συνεργασιών, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολιστικών παρεμβάσεων στους δήμους όπου διαβιούν οι Έλληνες Ρομά.

Εκτός της Αναπληρώτριας Υπουργού κ. Θ. Φωτίου, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, η Ειδική Γραμματέας για την Κοινωνική Ένταξη των Ρομά κ. Κατερίνα Γιάντσιου και ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Αθ. Σκάρλος.

Συζητήθηκε και αποφασίστηκε η συνεργασία των παραπάνω φορέων για την ανάπτυξη συγκροτήματος κοινωνικής κατοικίας στο Δήμο Σοφάδων. Η στεγαστική παρέμβαση θα πλαισιώνεται και από παρεμβάσεις στους τομείς της κοινωνικής φροντίδας, της εκπαίδευσης και της προώθησης στην απασχόληση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v