Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεοδωράκης μετά το ραντεβού με Τσίπρα: Η καθυστέρηση πήγε πίσω της οικονομία

«Επεσήμανα στον κο Τσίπρα ότι χώρα που θέλει να βρει τον ευρωπαϊκό της βηματισμό πρέπει να προσέξει τι κάνει στην Παιδεία», σημείωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Θεοδωράκης μετά το ραντεβού με Τσίπρα: Η καθυστέρηση πήγε πίσω της οικονομία

«Ενημερώθηκα για τα αποτελέσματα του Eurogroup και τη δική του οπτική για την καθυστέρηση και το κυπριακό», δήλωσε ο Στ. Θεοδωράκης μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Εξέθεσα τις απόψεις μας ότι με την καθυστέρηση πήγε πίσω η οικονομία», σημείωσε. Όπως είπε στο κυπριακό πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια Αναστασιάδη. Οι ευθύνες της Τουρκίας είναι δεδομένες.

«Επεσήμανα στον κο Τσίπρα ότι χώρα που θέλει να βρει τον ευρωπαϊκό της βηματισμό πρέπει να προσέξει τι κάνει στην Παιδεία», σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού. Ζήτησα να ξαναδεί η κυβέρνηση το θέμα των αλλαγών στην Ανώτατη Παιδεία.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συμπλήρωσε ότι «ο κος Τσίπρας πρέπει να ελέγξει τον απρόβλεπτο Πάνο Καμμένο», αν και όπως είπε δεν έγινε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Οπως είπε ο αρχηγός του Ποταμιού η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τη συμφωνία στο Eurogroup προσδιορίζεται για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v