Βορίδης: Ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις στην πλάτη των φορολογούμενων

Η κυβέρνηση νομοθετεί αχρείαστες προσλήψεις και πρόσθετες δαπάνες του ευρύτερου Δημοσίου, υπογραμμίζει ο Μάκης Βορίδης σχολιάζοντας το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ.

Βορίδης: Ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις στην πλάτη των φορολογούμενων

Ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αττικής κ. Μάκης Βορίδης, έκανε την ακόλουθη κοινή δήλωση:

«Η κυβέρνηση, που μόλις λίγες εβδομάδες πριν νομοθέτησε τη φορολόγηση των ανθρώπων με εισόδημα 600 ευρώ τον μήνα και την περικοπή των συντάξεων των 900 ευρώ τον μήνα, αυτή η ίδια κυβέρνηση σήμερα νομοθετεί αχρείαστες προσλήψεις και πρόσθετες δαπάνες του ευρύτερου Δημοσίου.

Με το νομοσχέδιο που κατέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών νομοθετούνται προσλήψεις εργαζομένων για δημοτικές εταιρίες που δεν υπάρχουν. Προσλαμβάνεται το προσωπικό των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών που δεν υπάρχουν πια. Καταργείται η αναστολή προσλήψεων για τους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, λες και αυτό είναι το κρίσιμο θέμα για τους πολίτες.

Αναγνωρίζονται οδοιπορικά για τα ΔΗΠΕΘΕ, διορίζονται όσοι είχαν συμμετάσχει σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ για Νομικά Πρόσωπα που καταργήθηκαν ή λύθηκαν, νομοθετούνται επιδόματα ανθυγιεινής εργασίας χωρίς πραγματικό λόγο. Ακόμη και το γάλα που δεν χορηγήθηκε σε εργαζόμενους ρυθμίζεται να αποδοθεί σε χρήμα!

Αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης: Ρουσφέτια, πελατειακές εξυπηρετήσεις στην πλάτη των φορολογούμενων πολιτών.

Η πολιτική της φιλοσοφία είναι βγαλμένη από το χθες, που μας οδήγησε στην κρίση: Κρατισμός, ανορθολογικές προσλήψεις, και την ίδια ώρα που εξοντώνει με τη φορολογία τους ανθρώπους της παραγωγής και του μόχθου, δίνει αυξήσεις και επιδόματα στο προστατευμένο εργασιακό περιβάλλον του Δημοσίου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus