Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναβάλλεται η συζήτηση στη Βουλή για τον Π. Καμμένο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε ζητήσει την αναβολή της σημερινής συζήτησης στη Βουλή. Οπως ενημέρωσε ο Ν. Βούτσης, λόγω βεβαρημένου κοινοβουλευτικό έργου, δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί πριν τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Αναβάλλεται η συζήτηση στη Βουλή για τον Π. Καμμένο

Την αναβολή της Κεντρικής Επιτροπής που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα και αύριο Σάββατο ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, λόγω του σεισμού στην Κω.  

Νωρίτερα, με απόφαση του προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση, μετά από επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και ύστερα από σχετικό αίτημα του προέδρου της ΝΔ, αναβλήθηκε η συζήτηση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στην Ολομέλεια του Σώματος επί της προτάσεως της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και άλλων στελεχών και λειτουργών σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε ο Ν. Βούτσης στους δημοσιογράφους, η αναβληθείσα συνεδρίαση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν τις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς εξαιτίας του βεβαρημένου κοινοβουλευτικού έργου της Βουλής, θα ήταν πρακτικά αδύνατο η συζήτηση να γίνει νωρίτερα, με δεδομένο κιόλας ότι το κοινοβούλιο κλείνει στις 4 Αυγούστου. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v