Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καμμένος: Είμαστε απόλυτα αντίθετοι με τις δηλώσεις του Ν. Βούτση

Διαφωνεί κάθετα ο Π. Καμμένος με τις δηλώσεις Βούτση για πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Το tweets του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Και κόντρα κυβέρνησης-Νέας Δημοκρατίας.

Καμμένος: Είμαστε απόλυτα αντίθετοι με τις δηλώσεις του Ν. Βούτση

Στις δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για τη θρησκευτική συνείδηση των πολιτών έσπευσε να απαντήσει μέσω twitter o Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Οπως τόνισε ο κ. Καμμένος «Οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθόδοξων Ελλήνων».

Σημειώνεται πως ο κ. Βούτσης, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε πως: "Δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών. Δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί", και συμπλήρωσε:

"Είμαστε από τους πιο ομογενοποιημένους θρησκευτικά. Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος. Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος και όχι «Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας». Οι παραδόσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό κρατούνται όσο τις κρατάει η εποχή τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις μαθητικές παρελάσεις σημείωσε: «δεν πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο που δεν συμβαίνει πουθενά στην Ευρώπη. Πιστεύω πως και σε αυτό το θέμα θα πρέπει να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος. Δεν το θεωρώ μείζον για την ελληνική κοινωνία σήμερα».

ΝΔ: Παραλήρημα ιδεοληψίας Βούτση

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για «παραλήρημα ιδεοληψίας» από την πλευρά του Νίκου Βούτση και προσθέτει: «Θα του συνιστούσαμε, αντί να διχάζει την δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία, να ασχοληθεί με την κοινοβουλευτική λειτουργία την οποία έχει υποβαθμίσει δραματικά. Και βέβαια, με το κύρος του Κοινοβουλίου που δεν δίστασε να πλήξει για χάρη των αναρχικών του Ρουβίκωνα». 

Τζανακόπουλος: Η ΝΔ υπενθυμίζει στον ελληνικό λαό τις βαθιές διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα μας

Την ίδια στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε επίθεση κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις επικρίσεις στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της Βουλής σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «η αριστεία των κληρονόμων, ο παρωχημένος εθνικισμός του “Πατρίς - Θρησκεία-Οικογένεια” και το δόγμα τάξη και ασφάλεια, βρίσκουν το ταίρι τους στον φονταμενταλισμό της αγοράς και τον καθημερινό κιτρινισμό. Συνεχίστε έτσι».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v