Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με φόντο πρωτοσέλιδο της Αυγής

Για ακροδεξιά στροφή της ΝΔ που φτάνει στο σημείο να αθωώνει τους ναζιστές μιλά η Κουμουνδούρου. Εντονη η αντίδραση της ΝΔ για το σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυγής.

Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με φόντο πρωτοσέλιδο της Αυγής

Νέο επεισόδιο στην κόντρα της κυβέρνησης με την Νέα Δημοκρατία προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της Αυγής που αναφέρεται σε ξέπλυμα του ναζισμού, αναφερόμενη στη ΝΔ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Πειραιώς. 

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «γκεμπελισμό», με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά σημειώνοντας ότι: 

«Στην περίπτωση της Ν.Δ. δεν ισχύει η γνωστή φράση «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση». Η ανακοίνωση της Ν.Δ. για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Η Αυγή” δεν μπορεί να κρύψει την ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που φτάνει στο σημείο να αθωώνει τους ναζιστές.

Ο ίδιος, άλλωστε, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Μητσοτάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τον περασμένο Ιούνιο στην ιστοσελίδα “Politico”, είχε αρνηθεί την ακροδεξιά βία, ξεπλένοντας την Χρυσή Αυγή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Τα γκεμπελικά πρωτοσέλιδα της "Αυγής" ξεπέρασαν σε αθλιότητα ακόμα και την πολιτική της Κυβέρνησης. Πρόκειται ασφαλώς περί επιτεύγματος. Και εις κατώτερα».

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Αυγής:


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v