Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΑΣΟΚ: Ντέρμπι για τρεις το πολιτικό παιχνίδι

«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γυρίζουν πίσω το ρολόι της ιστορίας, για να αποφύγουν την συζήτηση για το παρόν και το μέλλον», υποστηρίζει το κόμμα.

ΠΑΣΟΚ: Ντέρμπι για τρεις το πολιτικό παιχνίδι

«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει και θα έχει την δίκη του αυτόνομη πορεία ,ότι το πολιτικό παιχνίδι γίνεται ντέρμπι για τρεις. Σήμερα με την βοήθεια των άμεσα και έμμεσα ελεγχόμενων από αυτούς εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων, επιχειρούν και πάλι να μας εμπλέξουν στην άθλια, διχαστική και εμφυλιοπολεμική αντιπαράθεση τους. Εμφανίζοντάς μας μάλιστα και διχασμένους», σημειώνει σε ανακοίνωσή του, το κόμμα.

«Δεν θα τους περάσει. Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει νέους διχασμούς, που εκτρέπουν τον δημόσιο διάλογο από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και των πολιτών. Στην γραμμή της εθνικής συμφιλίωσης που εμείς ως παράταξη από το 1982 προωθήσαμε, θα μείνουμε απόλυτα ενιαία και σταθεροί.

Επαναλαμβάνουμε, επιμένουμε και αδιαφορούμε για τις καθοδηγούμενες επιθέσεις. Όπως και στην χθεσινή μας ανακοίνωση: λέμε τη σκάφη-σκάφη και τα σύκα-σύκα. Η ταύτιση κομμουνισμού και ναζισμού είναι ανιστόρητη. Όμως τα ιστορικά αποδεδειγμένα εγκλήματα και του ναζισμού και του σταλινικού καθεστώτος βρίσκουν όλους μας αντίθετους.

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γυρίζουν πίσω το ρολόι της ιστορίας, για να αποφύγουν την συζήτηση για το παρόν και το μέλλον».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v