Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χατζηδάκης: Ευαίσθητοι για το Σταλινισμό, όχι τις περικοπές στην κυβέρνηση

«Δεν γίνεται οι υπάλληλοι στο δημόσιο να μην αξιολογούνται, να μην επανεκπαιδεύονται, να μην παίρνουν μπόνους οι καλύτεροι… Είναι κοινή λογική αυτό», υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Χατζηδάκης: Ευαίσθητοι για το Σταλινισμό, όχι τις περικοπές στην κυβέρνηση

«Η κυβέρνηση συμμετείχε πέρυσι στη Σλοβακία σε διάσκεψη για τα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Η Ελλάδα είχε εκπροσωπηθεί από τον πρέσβη» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης. Ο κ. Χατζηδάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εκδηλώνει ευαισθησία για το Σταλινισμό, αλλά δεν επιδεικνύει ανάλογη ευαισθησία για τα μνημόνια και την περικοπή των συντάξεων.

«Τα βασικά θέματα για τον κόσμο είναι η τσέπη τους, η τσέπη τους και η τσέπη τους… Ήρθαν ως ‘’Ρομπέν των Φτωχών’’ και έκαναν τους φτωχούς φτωχότερους, έκοψαν το ΕΚΑΣ, έκαναν περικοπές στις συντάξεις, αύξησαν τον ΦΠΑ στο 24%, αυξάνεται η φορολογική επιβάρυνση δεν μπορώ να ξεφύγει η κυβέρνηση από αυτά, όπως είπε κι ο Μιτεράν τα γεγονότα είναι ξεροκέφαλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όλες οι επενδύσεις τις ξεκινήσαμε οι τρισκατάρατοι, κάποιες προχωράνε με χίλια ζόρια επειδή πιέζουν οι δανειστές, όπως η COSCO και το Ελληνικό, ενώ στη μεγαλύτερη επένδυση από την Ελληνικός Χρυσός υπάρχει πρόβλημα, υπονομεύεται έτσι το επενδυτικό κλίμα» προειδοποίησε.

Ο βουλευτής υπογράμμισε ότι «ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ δεν θα πει ψέματα. Δεν είναι ωραίο να κυβερνάς με αυταπάτες. Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι μετρημένος όπως ήταν και πέρυσι. Η έμφαση του θα είναι στην ανάπτυξη και τις νέες δουλειές» σημείωσε.

Όπως επισήμανε ο Κωστής Χατζηδάκης, οι έλεγχοι στην αγορά των καυσίμων, με βάση τα στοιχεία της ίδιας της κυβέρνησης, ήταν επτά φορές περισσότεροι το 2014 συγκριτικά με το 2016, ενώ το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει συνδεθεί με το σύστημα εισροών-εκροών των καυσίμων.

«Δεν γίνεται οι υπάλληλοι στο δημόσιο να μην αξιολογούνται, να μην επανεκπαιδεύονται, να μην παίρνουν μπόνους οι καλύτεροι… Είναι κοινή λογική αυτό» πρόσθεσε. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v