Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεοδωράκης σε ΝΔ: Θα τα καταφέρετε και θα συναντηθούμε

Οι άγονες κομματικές αντιπαραθέσεις, οι περιχαρακώσεις στα στενά κομματικά όρια, δεν αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Θεοδωράκης σε ΝΔ: Θα τα καταφέρετε και θα συναντηθούμε

«Για να αλλάξει η χώρα εποχή, πρέπει να αλλάξει εποχή και το πολιτικό σύστημα της χώρας», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, χαιρετίζοντας το συνέδριο της ΝΔ.

«Δεν μπορούμε να μείνουμε στις κομματικές αξίες της δεκαετίας του 1980. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ πανηγυρίζουν για την έξοδο από την κρίση, κτυπούν το σφυρί στην Wall Street και το χαίρονται πολύ, όμως οι πολίτες δεν χαίρονται καθόλου», ανέφερε.

«Δεν αρκούν οι οριακές πλειοψηφίες για να ξεκολλήσουμε από την κρίση, χρειαζόμαστε μεγάλες προοδευτικές συμμαχίες, και τομές, στο σύνταγμα, το δημόσιο, τη δικαιοσύνη και τον εκλογικό νόμο», υποστήριξε ο κ Θεοδωράκης, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι η ΝΔ, «όπως και όλα όσα άσκησαν εξουσία τα τελευταία σαράντα χρόνια, θεώρησαν το κράτος ως κομματικό λάφυρο. Ήταν η αρχή του λάθους. Έχετε αναγνωρίσει την ευθύνη του κόμματός σας, αλλά δεν αρκεί. Πρέπει να είστε έτοιμοι για ένα κράτος χωρίς δικά σας παιδιά. Δεν αρκούν τα σχέδια να μένουν στα λόγια, αλλά να γίνονται πράξη, με πίστη στην αξιοκρατία. Οι άγονες κομματικές αντιπαραθέσεις, οι περιχαρακώσεις στα στενά κομματικά όρια, δεν αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων.

Ελπίζω να αλλάξετε το κόμμα σας και να προωθήσετε μεγάλες αλλαγές. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε και θα συναντηθούμε», τόνισε με νόημα ο επικεφαλής της Κ.Ο. του Ποταμιού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v