Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΗΜΑΡ: Ρεσιτάλ εικονικής πραγματικότητας από τον Αλ. Τσίπρα

Μετά τον κ. Τσακαλώτο επανέλαβε και ο ίδιος την “απειλή” προς τον ελληνικό λαό ότι «δεν έχετε δει ακόμη τίποτα». Ο διπρόσωπος ρόλος του επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα ως ταυτόχρονα μνημονιακός στις πράξεις και αντιμνημονιακός στα λόγια.

ΔΗΜΑΡ: Ρεσιτάλ εικονικής πραγματικότητας από τον Αλ. Τσίπρα

Ο κ. Τσίπρας σήμερα έδωσε ακόμη ένα ρεσιτάλ εικονικής πραγματικότητας παρουσιάζοντας το δικό του τεχνητό success story», υποστηρίζει το κόμμα με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού.

«Αναφέρθηκε σε “ολιγαρχίες και ελίτ” ενώ η κυβέρνηση του ασκεί μία σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική και σε “πατριδόκαπηλους και εθνικιστές” ενώ συγκυβερνά με τον ακροδεξιό κ. Καμμένο. Ο διπρόσωπος ρόλος του επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα ως ταυτόχρονα μνημονιακός στις πράξεις και αντιμνημονιακός στα λόγια.

Ξεπέρασε δε και τον ίδιο του τον εαυτό, καθώς αφού πέρασαν ήδη τρία ολόκληρα χρόνια διακυβέρνησης του, χωρίς εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης, ανακοίνωσε μάλιστα Διαρκές Συνέδριο του κόμματος του για να καταστρώσει κομματικό σχέδιο ανάπτυξης της χώρας! Μετά δε τον κ. Τσακαλώτο επανέλαβε και ο ίδιος την “απειλή” προς τον ελληνικό λαό ότι «δεν έχετε δει ακόμη τίποτα»!

Όσον αφορά δε το “Μακεδονικό” η θέση της ΔΗΜΑΡ είναι ότι η χώρα μας πρέπει να μείνει σταθερή στην εθνική θέση για σύνθετη ονομασία με χρήση έναντι όλων μακριά από εθνικισμούς. Ο κ. Τσίπρας όμως αντί να ενημερώσει ως όφειλε πρώτα τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας με στόχο την εθνική συνεννόηση, συναντήθηκε πρώτα με τον Αρχιεπίσκοπο και ενημέρωσε την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για την συνάντηση του αυτή. Μιλώντας δε ο κ. Τσίπρας για την παράταξη του αναφέρθηκε πολλές φορές στην Αριστερά παρά το γεγονός ότι εν τοις πράγμασι ξέχασε τις βασικές θέσεις και αρχές της Αριστεράς όπως είναι η υπεράσπιση του κράτους δικαίου και ο διαχωρισμός κράτους – εκκλησίας.

Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι “Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε κ. Τσίπρα”!», καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v