Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καμμένος: Η κυβέρνηση θα πάει μέχρι τέλους

«Η σχέση αυτή σε όλη της τη διαδρομή ήταν μια έντιμη σχέση» τόνισε και διέψευσε δημοσίευμα ότι είχε την Παρασκευή συνάντηση με Τσίπρα-Παππά. Πετά το μπαλάκι σε πΓΔΜ για αλλαγές στο Σύνταγμα.

Καμμένος: Η κυβέρνηση θα πάει μέχρι τέλους

Η σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έντιμη σχέση που στηρίζεται σε αρχές, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος από τη Θεσσαλονίκη. Θα προχωρήσουμε για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση.

«Η σχέση αυτή σε όλη της τη διαδρομή ήταν μια έντιμη σχέση» τόνισε και διέψευσε δημοσίευμα ότι είχε την Παρασκευή συνάντηση με Τσίπρα-Παππά.

Η κυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος. Από εκεί και πέρα υπάρχουν θέματα που έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούν να αλλάξουν οι θέσεις, όπως τα Εθνικά. Εμείς δεν δεχόμαστε το όνομα Μακεδονία. Από εκεί και πέρα είναι σειρά της πΓΔΜ να κάνει Συνταγματικές αλλαγές. Αυτό είναι προϋπόθεση. Να δούμε τι θα κάνει η άλλη πλευρά.



Ερωτώμενος από το Ράδιο Θεσσαλονίκη και την Thessnews για τη ΝΔ που κατηγορεί για διαπλοκή την κυβέρνηση με τον Ιβάν Σαββίδη ο Π. Καμμένος τόνισε πως η ΝΔ ήταν αυτή που παρακαλούσε τον επιχειρηματία να πάρει την ΣΕΚΑΠ. «Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι ότι δεν μπορούμε να ποδοσφαιροποιήσουμε την πολιτική ούτε να πολιτικοποιήσουμε το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v