Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύμβουλος του Αλ. Τσίπρα η Κατερίνα Ναυπλιώτη- Παναγοπούλου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μαξίμου, αναλαμβάνει άμισθη ειδική σύμβουλος στη Γενικη Γραμματεία του Πρωθυπουργού για θέματα που αφορούν τον ελληνισμό της διασποράς.

Σύμβουλος του Αλ. Τσίπρα η Κατερίνα Ναυπλιώτη- Παναγοπούλου

Μία ανακοίνωση-έκπληξη επιφύλαξε αργά το βράδυ το Μαξίμου: ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει καθήκοντα άμισθης ειδικής συμβούλου στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού για θέματα που αφορούν τον ελληνισμό της Διασποράς, η Κατερίνα Ναυπλιώτη - Παναγοπούλου.

Όπως σημειώνεται δε, τα καθήκοντα τα αναλαμβάνει «από σήμερα».

Η Κατερίνα Ναυπλιώτη - Παναγοπούλου, είναι Πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι (Fair Play) και Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “Καλλιπάτειρα”, έχοντας αφιερώσει περισσότερα από 20 χρόνια στο φιλανθρωπικό έργο.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1952. Κατάγεται από τη Μικρά Ασία, ο πατέρας της γεννήθηκε στην Σμύρνη και η μητέρα της στο Αϊβαλί.

Είναι παντρεμένη με τον εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλο, επίτιμο πρόεδρο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών Επιβατηγού Ναυτιλίας και πρόεδρο της Magna Marine.

Φοίτησε στην Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης και στο Πανεπιστήμιο Paul Valery στο Montpellier της Γαλλίας, στο τμήμα Ξένης Λογοτεχνίας.

Εργάστηκε στο χώρο του τουρισμού και υπήρξε για πολλά χρόνια επιτυχημένη επιχειρηματίας δημιουργώντας το Studio Alta Moda στην Αθήνα.

Στα πλαίσια του Διεθνούς συνεδρίου με τίτλο “Η αρχαία Ελλάδα και ο σύγχρονος κόσμος”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό κέντρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, στις 28-31 Αυγούστου 2016, η κ. Παναγοπούλου ανακοίνωσε την ίδρυση του «Διεθνούς Κέντρου Επιστημών και Ελληνικών Αξιών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v