Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μητσοτάκης για τιμολόγια ρεύματος: Οι προμηθευτές αναγκάστηκαν να δώσουν χαμηλότερες τιμές

Η δημιουργία των 3+1 τιμολογίων ρεύματος βοήθησε στο να λειτουργήσει καλύτερα ο ανταγωνισμός στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, τονίζει ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο TikTok.

Μητσοτάκης για τιμολόγια ρεύματος: Οι προμηθευτές αναγκάστηκαν να δώσουν χαμηλότερες τιμές

Με νέα ανάρτησή του στο TikTok, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στα νέα τιμολόγια ρεύματος που τέθηκαν σε ισχύ από την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει σχετικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη, η δημιουργία των 3+1 τιμολογίων ρεύματος (πράσινο, πορτοκαλί, μπλε, κίτρινο) βοήθησε στο να λειτουργήσει καλύτερα ο ανταγωνισμός στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.

 

@kyriakosmitsotakis_

Τιμολόγια Ηλεκτρικού Ρεύματος❗️

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Πλέον, όπως λέει, ο πρωθυπουργός, υπάρχει καλύτερη διαφάνεια στη σύγκριση των τιμών και οι προμηθευτές αναγκάστηκαν να δώσουν χαμηλότερες τιμές για να μπορέσουν να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτό στην πράξη σημαίνει ότι η μέση τιμή για τον Ιανουάριο διαμορφώνεται περίπου 13,5 λεπτά η κιλοβατόρα ενώ τον Δεκέμβριο ήταν 14,5 λεπτά η κιλοβατώρα με την επιδότηση.

Σημείωσε δε τη στήριξη της κυβέρνησης στους πραγματικά ευάλωτους συμπολίτες μας αλλά και εκείνους που επιλέγουν για να θερμανθούν την ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό θα γίνει με έκτακτο βοήθημα που αφορά τους μήνες Ιανουάριο – Φεβρουάριο – Μάρτιο.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης συστήνει στους πολίτες να μπουν στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ όπου εκεί θα δουν όλες τις πληροφορίες για τα νέα τιμολόγια.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v