Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ευρωψηφοδέλτιο με προσδοκία… «Σασμού»

Με επιλογή Ανδρουλάκη υποψήφιος ο «παπα-Μιχάλης» της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς. Ποιοι είναι οι υπόλοιποι νέοι υποψήφιοι/ες που συμπληρώνουν τον συνδυασμό, διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ευρωψηφοδέλτιο με προσδοκία… «Σασμού»

Τον… «σασμό» με τους πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ώστε να επανακάμψουν στην «πράσινη» κάλπη επιδιώκει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Αυτό συμβολίζει η επιλογή του να εντάξει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του τον Κρητικό ηθοποιό Μιχάλη Αεράκη, ο οποίος υποδύεται τον παπα-Μιχάλη στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός».

Ο κ. Αεράκης κατάγεται από τα Ανώγεια της Κρήτης, είναι 66 ετών και ζει μόνιμα στα Χανιά.

Ο κ. Ανδρουλάκης ενέταξε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ άλλους επτά υποψηφίους, τους/τις:
Kωνσταντίνα Αδάμου, ιστορικό-διεθνολόγο, Μαρία Μπουτζέτη, σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας - διδάκτορα Πολιτικής Επικοινωνίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Πανεπιστημίου της Αθήνας, Νικόλαο Ξυλούρη, ιατρό (στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη), Γιάννη Πάζιο, γενικό διευθυντή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ένωση Μεσσηνίας, Κατερίνα Πλέσια-Ευσταθοπούλου, διπλωματούχο μηχανικό περιβάλλοντος και πολιτικό μηχανικό, Γεωργία Σωτηροπούλου, αγρότισσα, και Κωνσταντίνο Χουλιάρα, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις «Επιστήμες της Αγωγής μέσω Καινοτόμων Τεχνολογιών και Βιοιατρικών Προσεγγίσεων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v