Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέμπη-«μπάζωμα»: Προανακριτική επιτροπή για τέσσερις υπουργούς ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ζητούμε να ανοίξουν τον δρόμο στη δικαιοσύνη και να μην επιχειρήσουν να συγκαλύψουν για μία ακόμη φορά τις ευθύνες των υπουργών τους», αναφέρει η Κουμουνδούρου. Πώς σχολιάζουν πηγές του Μαξίμου.

Τέμπη-«μπάζωμα»: Προανακριτική επιτροπή για τέσσερις υπουργούς ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει ότι θα ζητήσει τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη, αναφορικά με το «μπάζωμα των Τεμπών», αμέσως μετά τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας στη Βουλή από την Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας.

Οπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, «ζητούμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία να ανοίξουν τον δρόμο στη δικαιοσύνη και να μην επιχειρήσουν να συγκαλύψουν για μία ακόμη φορά τις ευθύνες των υπουργών τους».

Πηγές Μαξίμου για ΣΥΡΙΖΑ: Συνέταξαν κατηγορητήριο χωρίς να έχουν δει τη δικογραφία για Τέμπη

Ο ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλει πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής κατά υπουργών και υφυπουργών για δικογραφία που δεν έχει έλθει ακόμη στη Βουλη και επομενως δεν έχει αξιολογηθεί κανένα της στοιχείο, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας τη σχετική προαναγγελλία από την αντιπολίτευση. 

Με απλά λόγια, συνεχίζουν οι ίδιες πηγές, ήδη έχουν συντάξει στο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορητήριο χωρίς να έχουν δει τη δικογραφία. «Είναι λυπηρό που για μια ακόμη φορά η αξιωματική αντιπολίτευση εργαλειοποιεί την τραγωδία στα Τέμπη για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v