Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιομηχανία-κατανάλωση στο επίκεντρο των αγορών

Τα στοιχεία για τη βιομηχανική παραγωγή σε Βρετανία και Γερμανία, καθώς και για το εμπορικό ισοζύγιο της Γερμανίας και τον καταναλωτικό δανεισμό στις ΗΠΑ, θα βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επενδυτών.

Βιομηχανία-κατανάλωση στο επίκεντρο των αγορών
Τα στοιχεία για τη βιομηχανική παραγωγή στη Βρετανία και στη Γερμανία, καθώς και για το εμπορικό ισοζύγιο της Γερμανίας και για τον καταναλωτικό δανεισμό στις ΗΠΑ, θα βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επενδυτών.

Συγκεκριμένα, στις 11:30 (ώρα Ελλάδος) θα ανακοινωθούν τα στοιχεία για τη βιομηχανική παραγωγή μηνός Ιουλίου στη Βρετανία, η οποία εκτιμάται ότι θα εμφανίζει μείωση της τάξης του 10,1% σε σχέση με τον Ιούλιο του 2008, αλλά μικρή αύξηση 0,2%, έναντι του προηγούμενου μήνα.

Στη Γερμανία ανακοινώθηκε νωρίτερα το εμπορικό ισοζύγιο για τον Ιούλιο, το οποίο διαμορφώθηκε στα 12,4 δισ. ευρώ (έναντι των εκτιμώμενων 12 δισ. ευρώ), ενώ στις 13:00 θα ανακοινωθούν τα στοιχεία για τη βιομηχανική παραγωγή του Ιουλίου, που αναμένεται ότι θα εμφανίζει πτώση σε ετήσια βάση κατά 15,8%, αλλά άνοδο 1,5% σε μηνιαία.

Τέλος, στις 22:00 (ώρα Ελλάδος) ανακοινώνονται τα στοιχεία για τον καταναλωτικό δανεισμό στις ΗΠΑ για τον μήνα Ιούλιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v