Morgan Stanley: Αλλαγές κορυφής στη Μ. Ανατολή

Την αποχώρηση του προέδρου της Morgan Stanley για την Μέση Ανατολή, με έδρα στο Ντουμπάι, κ. George Makhoul, γνωστοποίησαν υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.

Morgan Stanley: Αλλαγές κορυφής στη Μ. Ανατολή
Την αποχώρηση του προέδρου της Morgan Stanley για την Μέση Ανατολή, με έδρα στο Ντουμπάι, κ. George Makhoul, γνωστοποίησαν υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.

Όπως αναφέρουν οι FT, η αποχώρηση του κ. Makhoul έρχεται σε μια περίοδο που η σημασία της περιοχής ως εξαγωγέα κεφαλαίου μειώνεται, μαζί με την πτώση της τιμής του πετρελαίου από τα περυσινά υψηλά επίπεδα.

Η πτώση του πετρελαίου, σημειώνεται στο σχετικό άρθρο, έχει δημιουργήσει ανησυχία στους τραπεζικούς κόλπους για το αν θα υπάρξει μελλοντικά αρκετή «δουλειά» για να δικαιολογήσει τους μεγάλους αριθμούς των dealmakers που κατέφθασαν στο Ντουμπάι τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Habib Achkar, «βετεράνος» της τράπεζας ο οποίος διατελεί διευθύνων σύμβουλος της Morgan Stanley στη Σαουδική Αραβία, θα αναλάβει το Ντουμπάι, ωστόσο δεν θα πάρει τον τίτλο του προέδρου, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v