Αλλαγές στην διοίκηση της JPMorgan Chase

Η JPMorgan Chase & Co ανακοίνωσε ότι ο Bill Winters, εκ των διευθυνόντων συμβούλων του βραχίονα επενδυτικής τράπεζας, αποχωρεί από την θέση του, στο πλαίσιο μιας σειράς διοικητικών αλλαγών.

Αλλαγές στην διοίκηση της JPMorgan Chase
Η JPMorgan Chase & Co ανακοίνωσε ότι ο Bill Winters, εκ των διευθυνόντων συμβούλων του βραχίονα επενδυτικής τράπεζας, αποχωρεί από την θέση του, στο πλαίσιο μιας σειράς διοικητικών αλλαγών που εντάσσονται στο πρόγραμμα διαδοχής του οίκου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο co-CEO Bill Winters θα αποχωρήσει, ενώ ο έταιρος co-CEO, Steve Black, θα αναλάβει εκτελεστικός πρόεδρος του βραχίονα Investment Bank.

Ο Jes Staley, που διευθύνει σήμερα τον βραχίονα asset-management, θα αναλάβει CEO της επενδυτικής τράπεζας. Θα τον αντικαταστήσει στην θέση του η Mary Callahan Erdoes, που είναι σήμερα διευθύνουσα σύμβουλος του βραχίονα private bank.

Οι αλλαγές σημαίνουν ότι ο Jes Staley είναι ο πρώτος στην γραμμή της διαδοχής του Jamie Dimon στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου της δεύτερης μεγαλύτερης αμερικανικής τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v