Αγορές: Στον γερμανικό δείκτη ZEW η προσοχή

Το ενδιαφέρον τους στη γερμανική οικονομία στρέφουν οι επενδυτές, καθώς σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση του δείκτη οικονομικού κλίματος ZEW για τον Οκτώβριο. Ο πληθωρισμός σε Βρετανία και Γαλλία επίσης στο προσκήνιο.

Αγορές: Στον γερμανικό δείκτη ZEW η προσοχή
Το ενδιαφέρον τους στη γερμανική οικονομία στρέφουν οι επενδυτές καθώς σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση του δείκτη οικονομικού κλίματος ZEW για τον Οκτώβριο. Ο πληθωρισμός στη Βρετανία και στη Γαλλία επίσης στο προσκήνιο.

Τα στοιχεία για την πορεία του δείκτη ZEW ανακοινώνονται στις 12:00 ώρα Ελλάδος και οι αναλυτές προβλέπουν ανάκαμψή του στις 59 μονάδες, έναντι 57,7 που ήταν τον προηγούμενο μήνα.

Η προσοχή των επενδυτών στρέφεται επίσης και στις ανακοινώσεις για την πορεία του πληθωρισμού στη Βρετανία και στη Γαλλία για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Τα στοιχεία για τον γαλλικό πληθωρισμό δημοσιοποιούνται στις 9:45 ώρα Ελλάδος και η εκτίμηση είναι ότι διαμορφώθηκε στο -0,2% σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο του 2008 και στο -0,1% σε σχέση με τον Αύγουστο του 2009.

Ο βρετανικός δείκτης ανακοινώνεται στις 11:30 ώρα Ελλάδος. Οι αναλυτές προβλέπουν ότι έχει αγγίξει το 1,3% σε ετήσια βάση και το 0,2% σε μηνιαία.

Σε επίπεδο εταιρικών μεγεθών γ΄ τριμήνου, σήμερα ανακοινώνουν τα αποτελέσματά τους οι εταιρίες Intel και Johnson&Johsnon.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v