Αγορές:Ρυθμιστής ο αμερικανικός leading indicator

Η πορεία του σύνθετου δείκτη οικονομικής δραστηριότητας στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο αποτελεί το βασικό μακροοικονομικό στοιχείο το οποίο προσελκύει το ενδιαφέρον των επενδυτών. Μερίδιο και στα επιδόματα ανεργίας.

Αγορές:Ρυθμιστής ο αμερικανικός leading indicator
Η πορεία του σύνθετου δείκτη οικονομικής δραστηριότητας (leading indicator) στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο αποτελεί το βασικό μακροοικονομικό στοιχείο, το οποίο προσελκύει σήμερα το ενδιαφέρον των επενδυτών. Μερίδιο και στα επιδόματα ανεργίας.

Τα στοιχεία για τον leading indicator ανακοινώνονται στις 17:00 ώρα Ελλάδος, με πρόβλεψη ότι διαμορφώθηκε στο 0,4%, έναντι 1% που ήταν τον προηγούμενο μήνα.

Παράλληλα, την ίδια ώρα ανακοινώνονται τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Φιλαδέλφειας τον Οκτώβριο, με πρόβλεψη ότι ο αντίστοιχος δείκτης που καταρτίζει άγγιξε το 10,9 από 11,5 που ήταν τον προηγούμενο μήνα.

Στις 15:30 ώρα Ελλάδος δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία για την πορεία των εβδομαδιαίων αιτήσεων για λήψη επιδόματος ανεργίας και η εκτίμηση είναι ότι έφθασαν στις 504.000 έναντι 502.000 την προηγούμενη εβδομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v