Αγορές: Σε γερμανικό IFO-ΑΕΠ ΗΠΑ η προσοχή

Ημέρα εξαιρετικά πλούσια σε μακροοικονομικές ανακοινώσεις η σημερινή, με το ΑΕΠ των ΗΠΑ και τον δείκτη επιχειρηματικού κλίματος IFO στη Γερμανία να ξεχωρίζουν. Μερίδιο και στην αγορά ακινήτων των ΗΠΑ.

Αγορές: Σε γερμανικό IFO-ΑΕΠ ΗΠΑ η προσοχή
Ημέρα εξαιρετικά πλούσια σε μακροοικονομικές ανακοινώσεις η σημερινή, με το ΑΕΠ των ΗΠΑ και τον δείκτη επιχειρηματικού κλίματος IFO στη Γερμανία να ξεχωρίζουν. Μερίδιο και στην αγορά ακινήτων των ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση για τα τελικά στοιχεία του γερμανικού ΑΕΠ γ΄ τριμήνου πραγματοποιείται στις 9:00 ώρα Ελλάδας, με πρόβλεψη ότι έχει ενισχυθεί 0,7% σε τριμηνιαία βάση και έχει μειωθεί 4,7% σε ετήσια. Ακολουθεί στις 11:00 ώρα Ελλάδας η δημοσιοποίηση του δείκτη επιχειρηματικού κλίματος IFO. Οι αναλυτές προβλέπουν ότι έχει διαμορφωθεί στις 92,5 μονάδες για τον Νοέμβριο, έναντι 91,9 μονάδων που ήταν τον Οκτώβριο.

Στις 15:30 ανακοινώνονται τα στοιχεία για το ΑΕΠ γ΄ τριμήνου των ΗΠΑ, αλλά μόνο σε ετήσια βάση, με πρόβλεψη ότι έχει ενισχυθεί κατά 3%. Στις 17:00 ώρα Ελλάδας αναμένεται η ανακοίνωση για τον δείκτη τιμών κατοικιών με πρόβλεψη ότι ενισχύθηκε κατά 0,2%. Στις 21:00 ώρα Ελλάδας δημοσιοποιούνται τα πρακτικά από τη συνεδρίαση Νοεμβρίου της Fed.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v