Αφήνει το ψαλίδι ο οίκος Christian Lacroix

Ο οίκος πολυτελών ειδών Christian Lacroix θα απολύσει το μεγαλύτερο τμήμα του προσωπικού του και θα διακόψει την κύρια δραστηριότητά του, που είναι ο σχεδιασμός ρούχων, μετά την δικαστική έγκριση αναδιοργάνωσης.

Αφήνει το ψαλίδι ο οίκος Christian Lacroix
Ο οίκος πολυτελών ειδών Christian Lacroix θα απολύσει το μεγαλύτερο τμήμα του προσωπικού του και θα διακόψει την κύρια δραστηριότητά του, που είναι ο σχεδιασμός ρούχων, μετά την δικαστική έγκριση του προγράμματος αναδιοργάνωσης.

Ο γαλλικός οίκος μόδας θα απολύσει 100 άτομα και θα κρατήσει μόλις 11 εργαζόμενους, που θα διαχειρίζονται τα αξεσουάρ και αρώματα.

Η επιχείρηση τέθηκε υπό αναγκαστική διαχείριση τον Ιούνιο, εξαιτίας των πληγμάτων από την μείωση πωλήσεων και δεν έχει κατορθώσει να βρει αγοραστή.

Πάντως, οι επίδοξοι αγοραστές έχουν ακόμη περιθώρια να συζητήσουν απευθείας με τους ιδιοκτήτες της, την αμερικανική Falic Group.

Ο Αραβας επενδυτής Hassan bin Ali al-Nuaimi όπως και η γαλλική Bernard Krief Consulting, είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά δεν πρόλαβαν την καταληκτική ημερομηνία παροχής οικονομικών εγγυήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v