Καλύτερη η κυβερνο-Δευτέρα από τη μαύρη Παρασκευή

Οι online πωλήσεις της «κυβερνο-Δευτέρας» αυξήθηκαν 14% σε σχέση με την αντίστοιχη ημέρα της περσινής χρονιάς, με καλύτερη εμφάνιση από τις "πραγματικές" πωλήσεις της «μαύρης Παρασκευής».

Καλύτερη η κυβερνο-Δευτέρα από τη μαύρη Παρασκευή
Οι πωλήσεις της «κυβερνο-Δευτέρας» αυξήθηκαν 14% σε σχέση με την αντίστοιχη ημέρα της περσινής χρονιάς, με καλύτερη εμφάνιση από τις πωλήσεις της «μαύρης Παρασκευής», σε μια απόδειξη εύρωστης ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το τριήμερο μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών ξεκινά με την «μαύρη Παρασκευή» και θεωρείται η κρισιμότερη περίοδος για το αμερικανικό λιανεμπόριο, ενόψει της εορταστικής περιόδου. Συχνά, η εμπορική κίνηση σε αυτό το τριήμερο, είναι η πιο δραστήρια όλης της χρονιάς.

Η Δευτέρα που ακολουθεί ονομάζεται «κυβερνο-Δευτέρα» γιατί είναι το 24ωρο κατά το οποίο ανεβαίνουν οι καλύτερες εμπορικές προσφορές στο διαδίκτυο και οι χρήστες μπαίνουν από τα ξημερώματα για να αξιοποιήσουν τις ηλεκτρονικές προσφορές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία λοιπόν της Coremetrics, οι πωλήσεις της κυβερνο-Δευτέρας ήταν 13,7% περισσότερες από πέρσι και 24,1% περισσότερες από τις πωλήσεις του τριήμερου της μαύρης Παρασκευής.

Επίσης, οι online αγοραστές δαπάνησαν περισσότερα, αφού ξόδεψαν 180,03 δολάρια ανά παραγγελία (38,2% περισσότερα από πέρσι), ενώ στο «πραγματικό» εμπόριο, οι καταναλωτές ξόδεψαν κατά μέσο όρο 130,24 δολάρια.

Τέλος, οι «κυβερνο-καταναλωτές» αγόρασαν 10% περισσότερα αντικείμενα από τους «ζωντανούς» καταναλωτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v