"Το λογαριασμό στους πλούσιους" ζητούν στις ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί πολίτες θέλουν από την κυβέρνησή τους να δημιουργήσει θέσεις εργασίας μέσω δαπανών σε δημόσια έργα και εναλλακτική ενέργεια και ζητούν ο «λογαριασμός» να σταλεί στους πλούσιους.

Το λογαριασμό στους πλούσιους ζητούν στις ΗΠΑ
Οι Αμερικανοί πολίτες θέλουν από την κυβέρνησή τους να δημιουργήσει θέσεις εργασίας μέσω δαπανών σε δημόσια έργα, επενδύσεων σε εναλλακτική ενέργεια ή επαγγελματική κατάρτιση για τους ανέργους.

Ζητούν επίσης μείωση του ελλείμματος και θέλουν ο «λογαριασμός» να σταλεί στους πλούσιους.

Σύμφωνα με την έρευνα Bloomberg National Poll τα δύο τρίτα των Αμερικανών τάσσονται υπέρ της φορολόγησης του μεγάλου εισοδήματος για να μειωθεί το έλλειμμα, ενώ μόλις ένας στους τέσσερις θα αποδεχόταν αγόγγυστα μια αύξηση στους φόρους του μεσαίου εισοδήματος.

Οι Αμερικανοί θεωρούν την ανεργία και το έλλειμμα τα μεγαλύτερα προβλήματα της αμερικανικής οικονομίας, με το 80% να πιστεύουν ότι η μεγαλύτερη απειλή είναι η ανεργία.

Τα δύο τρίτα όσων συμμετείχαν στην έρευνα, υποστηρίζουν την αύξηση των δαπανών για τις υποδομές και το 60% στηρίζουν τις επενδύσεις σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας ως μέτρο τόνωσης της απασχόλησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v