Φιλί... της συμφοράς σε αεροδρόμιο της Ν.Υόρκης

Ενας άνδρας που πέρασε σε περιοχή ασφαλείας για να δώσει αποχαιρετιστήριο φιλί στην αγαπημένη του, ήταν η αιτία για να τεθεί σε κατάσταση συναγερμού και να κλείσει το αεροδρόμιο του Νιούαρκ στις ΗΠΑ.

Φιλί... της συμφοράς σε αεροδρόμιο της Ν.Υόρκης
Ενας άνδρας που πέρασε σε περιοχή ασφαλείας για να δώσει αποχαιρετιστήριο φιλί στην αγαπημένη του, ήταν η αιτία για να τεθεί σε κατάσταση συναγερμού και να κλείσει το αεροδρόμιο του Νιούαρκ στο Νιού Τζέρσεϊ στις ΗΠΑ, την Κυριακή.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να περναει τα κόκκινα κορδόνια που καθοδηγούν το κοινό προς και από τις αποβάθρες του αεροδρομίου και να μπαίνει σε περιοχή ασφαλείας. Τον ακολούθησε αμέσως ζητώντας του να απομακρυνθεί ανώτατος ομοσπονδιακός αξιωματούχος.

Εξαιτίας της απόπειρας βομβιστικής ενέργειας ανήμερα των Χριστουγέννων στις ΗΠΑ, στα αμερικανικά αεροδρόμια επικρατεί μεγάλη νευρικότητα και αμέσως μετά το περιστατικό διατάχθηκε αποκλεισμός του αερολιμένα, που είναι ένας από τις τρεις μεγαλύτερους της περιοχής της Νέας Υόρκης και εκατοντάδες επιβάτες χρειάστηκε να περάσουν ξανά από έλεγχο ασφαλείας.

Πάντως, όπως φαίνεται και στο βίντεο του αεροδρομίου που κοινοποιήθηκε, το περιστατικό προκάλεσε ένας …ερωτευμένος άνδρας, που πέρασε κάτω από το κορδόνι ασφαλείας, συνάντησε μια γυναίκα που επρόκειτο να επιβιβαστεί και είχε ήδη περάσει έλεγχο, της έδωσε ένα φιλί και την συνόδευσε κρατώντας την από το χέρι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v