Κέρδη 413 εκατ.δολ. για την Morgan Stanley στο Q4

Η Morgan Stanley κατέθεσε κέρδη 413 εκατ. δολάρια στο δ΄τρίμηνο, με την βοήθεια της ανάκαμψης στις επενδυτικές τραπεζικές επιχειρήσεις. Καλυτερα των αναμενόμενων τα κέρδη της Northern Trust.

Κέρδη 413 εκατ.δολ. για την Morgan Stanley στο Q4

Η Morgan Stanley κατέθεσε κέρδη 413 εκατ. δολάρια στο δ΄τρίμηνο, με την βοήθεια της ανάκαμψης στις επενδυτικές τραπεζικές επιχειρήσεις.

Η νεοϋρκέζικη τράπεζα ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 29 σεντς ανά μετοχή σε σύγκριση με ζημία 10,5 δισ. δολ. ή 11,35 δολ. ανά μετοχή στο αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Ο οίκος παρακατέθεσε 3,8 δισ. δολ. για έξοδα αποζημιώσεων στο εξεταζόμενο διάστημα.

Η μετοχή της τράπεζας αντιδρά με άνοδο 1% στις προσυνεδριακές συναλλαγές στη Wall Street στα αποτελέσματα.

Η Morgan Stanley ανακοίνωσε μαζί με την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων, ότι ο πρόεδρος και πρώην CEO του ομίλου John Mack, πρότεινε στο Δ.Σ. να μην λάβει μπόνους σε ρευστό το 2009.

Τέλος, σε συνέχεια των πολλών τραπεζικών αποτελεσμάτων που ανακοινώνονται σήμερα στην αμερικανική αγορά, η Northern Trust, ανακοίνωσε καθαρά κέρδη δ΄τριμήνου της τάξης των 200,3 εκατ. δολ. ή 82 σεντς ανά μετοχή, από 342,3 εκατ. δολ. ή 1,47 δολ. ανά μετοχή.

Οι αναλυτές της Wall Street περίμεναν κέρδη 66 σεντς ανά μετοχή. Τα έοσδα μειώθηκαν 17% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο, στα 950,2 εκατ. δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v