Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Ισραήλ εντάχθηκε στον ΟΟΣΑ

Το Ισραήλ έγινε αποδεκτό στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, σε μια κίνηση που καταδεικνύει την μεταμόρφωσή του σε αναπτυσσόμενη και σταθερή προηγμένη οικονομία.

Το Ισραήλ εντάχθηκε στον ΟΟΣΑ
Το Ισραήλ έγινε αποδεκτό στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, σε μια κίνηση που καταδεικνύει την μεταμόρφωση ενός έθνους που μαστίζεται από υψηλό πληθωρισμό, σε μια αναπτυσσόμενη και σταθερή προηγμένη οικονομία, όπως αναφέρουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Η Εσθονία και η Σλοβενία προσκλήθηκαν επίσης να συμμετάσχουν στην ομάδα των εύπορων οικονομιών της αγοράς, που πλέον αποτελείται από 34 μέλη.

Σήμερα, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ του Ισραήλ ανέρχεται στα σχεδόν 30.000 δολάρια, αντίστοιχο με της Νέας Ζηλανδίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο