Ταξίδι-αστραπή Geithner στην Ευρώπη

Επίσημη επίσκεψη σε Βρετανία και Γερμανία θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Timothy Geithner, προκειμένου να συζητήσει τη σοβούσα κρίση.

Ταξίδι-αστραπή Geithner στην Ευρώπη
Επίσημη επίσκεψη στη Βρετανία και στη Γερμανία θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Timothy Geithner, προκειμένου να συζητήσει τη σοβούσα κρίση.

"Ο κ. Geithner θα συναντηθεί με Ευρωπαίους αξιωματούχους για να συζητήσει μαζί τους για την οικονομική κατάσταση στην περιοχή και τα μέτρα τα οποία έχουν ληφθεί ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στην παγκόσμια χρηματοοικονομική σταθερότητα", αναφέρει η ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών.

Βάσει του προγράμματος που δημοσιοποιήθηκε, ο κ. Geithner θα συναντηθεί στις 26 Μαΐου με τον υπουργό Οικονομικών της Βρετανίας, κ. George Osborne, και κατόπιν θα ταξιδέψει στις Βρυξέλλες για να έχει συνομιλίες με τον επικεφαλής της ΕΚΤ, κ. Jean-Claude Trichet, την ίδια ημέρα. Στις 27 Μαΐου θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, κ. Wolfgang Schaeuble.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v