BlackRock: Αύξηση κερδών β΄3μήνου στα 432 εκατ.$

Τα καθαρά κέρδη της BlackRock Inc αυξήθηκαν στο δεύτερο τρίμηνο του 2010 στα 432 εκατομμύρια δολάρια, περισσότερα κατά 214 εκατ. δολ. σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

BlackRock: Αύξηση κερδών β΄3μήνου στα 432 εκατ.$
Τα καθαρά κέρδη της BlackRock Inc αυξήθηκαν στο δεύτερο τρίμηνο του 2010 στα 432 εκατομμύρια δολάρια, περισσότερα κατά 214 εκατ. δολ. σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2009 και αυξημένα κατά 9 εκατομμύρια δολ. σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2010.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη του δεύτερο τριμήνου διαμορφώθηκαν στα 2,37 δολ. ανά μετοχή.

"Κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου, κάναμε τεράστια βήματα όσον αφορά στη συγχώνευσή μας", σχολίασε ο Laurence D. Fink, Chairman και CEO της BlackRock. “Η ένταξη των συστημάτων παραμένει εντός χρονοδιαγράμματος, και τα βασικά θέματα αναφορικά με τη λειτουργική ολοκλήρωση έχουν επιλυθεί. Την περασμένη εβδομάδα, ανακοινώσαμε μια σειρά νέων διορισμών σε επίπεδο ηγεσίας, που αποτελεί την κατάληξη μιας εντατικής επανεξέτασης της οργανωτικής μας δομής και διαχείρισης μετά τη συγχώνευση. Πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα ηγεσίας στον κλάδο, και είμαι πολύ αισιόδοξος τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τις υπηρεσίες μας.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v