Adecco: Παραμένει αισιόδοξη για την οικονομία

Η Adecco εναντιώθηκε στις ιδιαίτερα δυσοίωνες προβλέψεις για την παγκόσμια οικονομία σημειώνοντας ότι η ζήτηση σε καίριες αγορές, όπως η αμερικανική, παραμένει εύρωστη.

Adecco: Παραμένει αισιόδοξη για την οικονομία
Η Adecco, η μεγαλύτερη επιχείρηση προσωρινής απασχόλησης στον κόσμο, εναντιώθηκε στις ιδιαίτερα δυσοίωνες προβλέψεις για την παγκόσμια οικονομία που «ακούγονται» το τελευταίο διάστημα, σημειώνοντας ότι η ζήτηση σε καίριες αγορές, όπως η αμερικανική, παραμένει εύρωστη.

«Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ένδειξη επιβράδυνσης των επιχειρήσεων στο γ΄τρίμηνο,» αναφέρει η εταιρία σε έκθεση που συνοδεύει τα αποτελέσματα β΄τριμήνου της.

Η εταιρία, όπως και οι ανταγωνιστικές της Manpower και Randstad, θεωρούνται «βαρόμετρα» για την παγκόσμια οικονομία γιατί σε γενικές γραμμές οι επιχειρήσεις προσλαμβάνουν εποχικά απασχολούμενους πριν προχωρήσουν σε μόνιμες προσλήψεις.

Τα σχόλια της Adecco έχουν ιδιαίτερα βαρύτητα, καθώς η επιχείρηση δραστηριοποιείται σε μεγάλες αγορές όπως οι ΗΠΑ και η Γαλλία.

Οσο για τα αποτελέσματά της στο β΄τρίμηνο, οι πωλήσεις αυξήθηκαν 29% στα 4,65 δισ. ευρώ ενώ τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 97 εκατ. δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v