Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο μοντέλο χαμηλού κόστους από την Toyota

Στην παραγωγή αυτοκινήτων χαμηλού κόστους μόνο για τη μεσαία τάξη των αναπτυσσόμενων αγορών στρέφεται η Toyota. Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ταϊλάνδη και στη συνέχεια στην Ινδία.

Νέο μοντέλο χαμηλού κόστους από την Toyota
Στην παραγωγή αυτοκινήτων χαμηλού κόστους προσανατολίζεται η Toyota Motor Corp. καθώς επικεντρώνει την αναπτυξιακή της πολιτική στις αναπτυσσόμενες αγορές.

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, κ. Yukitoshi Funo, σε συνέντευξή του στο Bloomberg, η Toyota θα κυκλοφορήσει το νέο της μοντέλο χαμηλού κόστους, το οποίο φιλοδοξεί να καταστήσει σε "Corolla του 21ου αιώνα".

"Πρέπει να μπούμε στις μεγάλου όγκου αγορές των αναπτυσσόμενων αγορών", αναφέρει ο κ. Yukitoshi Funo, ο οποίος αποκαλύπτει ότι το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ταϊλάνδη και στη συνέχεια στην Ινδία με το όνομα Etios.

Εν αντιθέσει με την πολιτική της Nissan, της οποίας το μικρό μοντέλο Micra είναι το ίδιο για τις ανεπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες αγορές, το νέο αυτοκίνητο χαμηλού κόστους της Toyota θα στοχεύει μόνο "τη νέα αναδυόμενη μεσαία τάξη των αναπτυσσόμενων χωρών", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v